Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΟΣ: Η λογική του στυλ «δικό μου είναι το μαγαζί και κάνω ό,τι γουστάρω»

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2006

Η λογική του στυλ «δικό μου είναι το μαγαζί και κάνω ό,τι γουστάρω»

Το ίδιο συμβαίνει και στον Πανιώνιο. Ο Αχιλλέας Μπέος κήρυξε έναν πόλεμο που δεν μπορούσε να κερδίσει. Ο αντίπαλος, όπως αποδείχτηκε, ήταν ο εαυτός του και δεν ήταν τελικά οι «Πάνθηρες»: αυτοί σταμάτησαν να πηγαίνουν στο γήπεδο, αλλά τα αποτελέσματα δεν έγιναν καλύτερα –ίσα ίσα. Ο Μπέος, έχοντας κερδίσει τα περισσότερα ίσως στοιχήματα από οποιονδήποτε άλλον παράγοντα (διαμάχη με την Παράγκα, έξοδος στην Ευρώπη, μεταγραφικά ντιλ και με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟ, πρωταγωνιστική θέση στη Σούπερ Λίγκα, σεβασμός από τα δικαιοδοτικά όργανα κ.λπ.), αποφάσισε να βάλει το δυσκολότερο: να πολεμήσει μόνος, χωρίς φίλους και χωρίς συμπαραστάτες. Αυτή τη στάση του την πλήρωσε τελικά ο Πανιώνιος και ο ίδιος το κατάλαβε, εξ ου και το κήρυγμα ενότητας πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μόνο που φοβάμαι ότι είναι λίγο αργά.
Μαγαζί
Οι διοικήσεις των ομάδων δεν πρέπει ούτε να κολακεύουν τους φιλάθλους τους ούτε και να τους αγνοούν. Η λογική του στυλ «δικό μου είναι το μαγαζί και κάνω ό,τι γουστάρω» δεν έχει εφαρμογή. Ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος θα πρέπει, αν σωθούν, να φροντίσουν του χρόνου να μην ξαναμείνουν μόνοι. Η μοναξιά δημιουργεί μόνο θλίψη.
του Αντώνη Καρπετόπουλου απο την Sportday
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=42087
και μην ξεχνάτε ΤΖΙΓΚΕΡ , ΝΤΕΜΗΣ και ΣΩΚΡΑΤΗΣ έχουν τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ σαν μασκότ στην προσπάθεια τους να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο!!! Συγχαρητήρια, κύριοι έχετε το ποδόσφαιρο που σας αξίζει!!!