Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΟΣ: δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έβαλε... μπουρλότο

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2005

δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έβαλε... μπουρλότο

Οι άθλιοι της Νέας Σμύρνης
9/1/2005 9:28:41 μμ
Καλή αρχή. Στην αυγή του 2005, το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχθηκε ... 2005 χτυπήματα από "τρομοκράτες", ενορχηστρωμένους από τα τερτίπια του Αχιλλέα Μπέου...
Ο φόβος πως το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα μετατραπεί σε πεδίο "μάχης" αιωρούνταν λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση Πανιωνίου - Ολυμπιακού, ύστερα από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έβαλε... μπουρλότο με την άρνησή του να δώσει το νόμιμο 5% των εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους. Ο παράγοντας του Πανιωνίου πείστηκε να πράξει το αυτονόητο, να δώσει δηλαδή εισιτήρια στους "ερυθρόλευκους", όμως φαίνεται ότι το έφερε βαρέως.

Πριν από την έναρξη του ματς και μετά από τα εγκαίνια του μουσείου του Πανιωνίου, έδωσε νέο σόου, σφυρίζοντας ουσιαστικά την έναρξη των εχθροπραξιών! Ενώ την Παρασκευή ο αθλητικός δικαστής είχε επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις μήνες - για όσα είχε κάνει στο "Χαριλάου" - εκείνος, όχι μόνο μπήκε στο γήπεδο αλλά άρχισε να προκαλεί με χυδαίες χειρονομίες τους 322 οπαδούς του Ολυμπιακού .

Μάλιστα πλησίασε και παίκτες της ομάδας του Πειραιά και έλεγε: "Περιμένετε, σε λίγο αρχίζει η τσόντα". Την ίδια ώρα περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού που κατάφεραν να βρουν εισιτήρια στην θύρα 7, κι έφεραν διακριτικά, "απάντησαν" στις προκλήσεις. Το ξύλο, οι καρέκλες και τα αντικείμενα έπεφταν βροχή από και προς τα επίσημα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης! Η ένταση μεταφέρθηκε και εκτός γηπέδου, έξω από την Θύρα 7, όπου σημειώθηκαν οδομαχίες (!) ενώ ο Αχιλλέας Μπέος αποκαλούσε "πιόνια του Κόκκαλη" τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς, οι οποίοι μπήκαν με βίαιο τρόπο στην θύρα 7 και αργότερα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε και πάλι την εμφάνισή του, αυτή τη φορά κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, λέγοντας στους εκπροσώπους του Τύπου: "Γράψτε, κι αύριο θα πάρετε φακελάκι" φώναζε μαινόμενος και... μόνος, όπως μόνοι ήταν όλοι μέσα στο γήπεδο, καθώς τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους κι... επέβαλλαν την τάξη όταν πλέον η μάχη είχε καταλαγιάσει, σε ένα παιχνίδι που μύριζε μπαρούτι πολύ πριν την έναρξή του. Το σόου του Αχιλλέα Μπέου συνεχίστηκε και μετά την οριστική διακοπή του αγώνα: "Δεν φοβάμαι κανέναν. Τον Κόκκαλη και τον Βαρδινογιάννη δεν τους έχω, ούτε να μου καθαρίζουν τα παπούτσια!"
Γιάννης Λάβδας

http://new.e-go.gr/sports/articles.asp?catid=4220&subid=2&PubID=175498&word=%EC%F0%E5%EF%F2
και μην ξεχνάτε ΤΖΙΓΚΕΡ , ΝΤΕΜΗΣ και ΣΩΚΡΑΤΗΣ έχουν τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ σαν μασκότ στην προσπάθεια τους να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο!!! Συγχαρητήρια, κύριοι έχετε το ποδόσφαιρο που σας αξίζει!!!