Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΟΣ: δεν ξέρω πόσα πρωταθλήματα έχει η Ελλάδα αλλά αυτό θα το πάρει ο Πανιώνιος

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2005

δεν ξέρω πόσα πρωταθλήματα έχει η Ελλάδα αλλά αυτό θα το πάρει ο Πανιώνιος

30/6/2003
Μπορεί την περυσινή χρονιά ο Πανιώνιος να πέτυχε τον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου στο Κύπελλο UEFA, αλλά φέτος το ...ταβάνι είναι πολύ ψηλότερο για τους κυενέρυθρους και φτάνει μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ενθουσιασμός μεγάλος, τα νέα πρόσωπα πολλά και όλα ήταν εορταστικά για την πρώτη της ομάδας, που είχε πολλά όνειρα και ελπίδες για το μέλλον...
Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την Δευτέρα (30/06). Παρόντες φυσικά και όλα τα μέλη της κυανέρυθρης οικογένειας. Παλιά και νέα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Πανταζής, ο Αχιλλέας Μπέος και φυσικά οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Ομως, όσο και αν ο Μπουμπένκο ήθελε χαμηλούς τόνους, η διοίκηση έβαλε ψηλά τον πήχη για την ομάδα. Ο πρόεδρος Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν και ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων, ενώ
ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ξεκάθαρος: "Ακούω για πρωτάθλημα σε Παναθηναϊκό, σε Ολυμπιακό, σε ΑΕΚ, δεν ξέρω πόσα πρωταθλήματα έχει η Ελλάδα αλλά αυτό θα το πάρει ο Πανιώνιος".

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι κινούνται για την ολοκλήρωση και των υπόλοιπων μεταγραφικών κινήσεων. Την Τρίτη (01/07) αναμένεται στην Ελλάδα ο βραζιλιάνος Τζουλιάνο Μαρίνο Ντος Σάντος, καθώς και ο αργεντινός Κριστιάν Μιγκέλ Πίνο, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και ακόμα τρεις μεταγραφές, μία από τις οποίες θα είναι ένας ουρουγουανός - έκπληξη. Ο Πανιώνιος θα μείνει στην Αθήνα ως και την Κυριακή (06/07), ενώ την Δευτέρα (07/07) θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα θα επιστρέψει στις 19 Ιουλίου και στις 25 θα μεταβεί στην Ιταλία όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις, την Φιορεντίνα, την Νάπολι, την Βερόνα και την Σπάρτακ Μόσχας.

http://www.sport.gr/news/030630/fpan.asp


ΛΑΜΟΓΙΟ
και μην ξεχνάτε ΤΖΙΓΚΕΡ , ΝΤΕΜΗΣ και ΣΩΚΡΑΤΗΣ έχουν τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ σαν μασκότ στην προσπάθεια τους να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο!!! Συγχαρητήρια, κύριοι έχετε το ποδόσφαιρο που σας αξίζει!!!