Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΟΣ: Πήγαινε, ρε, μπροστά και άσ' τον να πεθάνει!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2005

Πήγαινε, ρε, μπροστά και άσ' τον να πεθάνει!


Στον αγώνα της Δευτέρας μεταξύ Πανιωνίου και Ξάνθης, που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, σε κάποια φάση που είχε την μπάλα ο Πανιώνιος, ο Γιαννόπουλος έπεσε κάτω τραυματισμένος. Ο συμπαίκτης του Φερνάντες βλέποντάς τον στο έδαφος έκρινε ότι θα έπρεπε να πετάξει την μπάλα πλάγιο άουτ ώστε να παρασχεθούν στον παίκτη οι πρώτες βοήθειες.
Καλά το σκέφτηκε, αλλά ξέχασε να ρωτήσει τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος πληρώνει και συνεπώς κάνει το κουμάντο. Ποιος είδε τον Αχιλλέα και δεν τον φοβήθηκε! Ξεπέρασε και τον Μπραντ Πιτ στο ρόλο του άλλου σκληρού Αχιλλέα στην ταινία «Τροία».
«Πήγαινε, ρε, μπροστά και άσ' τον να πεθάνει!» φώναξε, όχι ο ήρωας του Ομήρου, αλλά του Πανιωνίου, ο Αχιλλέας Μπέος. Πάλι καλά να λέτε που δεν μπήκε μέσα να του δώσει μια να τον αποτελειώσει, για να μην τον αφήσει τον άνθρωπο να ταλαιπωρείται έτσι λαβωμένος στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης.
Ο Γιαννόπουλος, να δείτε, την επόμενη φορά που θα νιώσει ενοχλήσεις, θα κάνει μόνος του τη σειρήνα του νοσοκομειακού μπας και σωθεί! Το ότι ο πρόεδρος του Πανιωνίου είναι από τους βασικούς συντελεστές στη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας, η οποία φιλοδοξεί να φέρει νέο ήθος και ύφος στο ελληνικό πρωτάθλημα, μας κάνει βάσιμα να πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρό μας θα είναι λαμπρή και με ποδοσφαιριστές αρτιμελείς. Οι κουτσοί… στον Καιάδα!
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=32460

ΛΑΜΟΓΙΟ
και μην ξεχνάτε ΤΖΙΓΚΕΡ , ΝΤΕΜΗΣ και ΣΩΚΡΑΤΗΣ έχουν τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ σαν μασκότ στην προσπάθεια τους να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο!!! Συγχαρητήρια, κύριοι έχετε το ποδόσφαιρο που σας αξίζει!!!